Appartementen – indeling en ligging

Thema’s

De vijf appartementen zijn allemaal circa 45m2 en verschillend qua indeling. Vier appartementen zijn gebaseerd op de leer van de vier elementen.Appartementen; indeling en ligging

Anaximenes beschouwde de Lucht (Aria) als het oerelement; Thales het Water (Acqua); Heraclitus het Vuur (Fuoco); de Eleaten de Aarde (Terra). Al deze authentieke elementen zijn terug te vinden in de inrichting. Het vijfde appartement is gebaseerd op de Zon & Maan (Sole & Luna).

Indeling

De appartementen hebben ieder een eigen opgang en bestaan uit een gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast met aparte vriezer, een oven en een kookplaat met afzuigkap.

Elk appartement heeft een moderne badkamer met ingebouwde douchehoek voorzien van een stortdouche, wastafel, toilet en bidet. Accessoires zoals een haarföhn zijn hierbij standaard aanwezig. En alle appartementen hebben een of twee (Terra) aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed. Draadloos internet d.m.v. wifi is beschikbaar.

Er is veel ruimte rondom het huis, op de zonnewijde is een zwembad aanwezig en zijn er verschillende leuke zitjes gecreëerd. Ieder appartement heeft een ruim privé terras met tuinmeubelen en ligstoelen voor onze gasten. Hier kunt u in alle rust genieten van het panoramisch uitzicht met een goed glas wijn of uren lezen of gewoon van de zon genieten!

Appartementen - buitenzijde

Klik hier voor de prijzen. Reserveer direct of neem contact met ons op.