Appartementen – indeling en ligging

Thema’s

De vijf appartementen zijn allemaal circa 45m2 groot en verschillend qua indeling. Vier appartementen zijn gebaseerd op de leer van de vier elementen.Appartementen; indeling en ligging

Anaximenes beschouwde de Lucht (Aria) als het oerelement; Thales het Water (Acqua); Heraclitus het Vuur (Fuoco); de Eleaten de Aarde (Terra). Al deze authentieke elementen zijn terug te vinden in de inrichting. Het vijfde appartement is gebaseerd op de Zon & Maan (Sole & Luna).

Indeling


De appartementen hebben ieder een eigen opgang die toegang geeft tot een gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast met aparte vriezer, een oven en een kookplaat met afzuigkap.
Elk appartement heeft een moderne badkamer met ingebouwde douchehoek voorzien van een stortdouche, wastafel, toilet en bidet. Accessoires zoals een haarföhn zijn hierbij standaard aanwezig. En alle appartementen hebben een of twee (Terra) slaapkamers met een tweepersoonsbed. Draadloos internet d.m.v. wifi is beschikbaar.

Buiten

Bij elk appartement hoort een ruim privéterras met tuinset, parasol en ligstoelen. Hier kunt u in alle rust genieten van het panoramisch uitzicht met een goed glas wijn, of uren lezen of gewoon van de zon genieten!
Rondom het huis is veel ruimte. Er zijn verschillende leuke zitjes gemaakt, zodat u kunt kiezen voor een plekje in de zon of in de schaduw. Op de zonneweide is een zwembad en een BBQ die u deelt met de andere gasten.

Wandelen

In elk appartement is een map aanwezig waarin u allerhande informatie vindt over de omgeving, adressen van lekkere restaurantjes, plaatsen en dagen wanneer er markten zijn, een uitgebreide omschrijving van de pittoreske dorpjes en natuurgebieden en natuurlijk ook wandelingen die u kunt maken. Er zijn wandelingen die u direct vanuit het huis kunt beginnen, voor andere moet u soms een klein stukje met de auto rijden.