Coaching tijdens uw vakantie bij Carincone

Uitzicht op Carincone

Waarom coaching bij Agriturismo Carincone?

Leer tijdens uw vakantie in het mooie Italië uzelf weer ontdekken en vooral te luisteren naar uzelf. Wat wil je? En wat wil je niet meer? Wat wil je veranderen? Hoe ga je dat aanpakken? Dat zijn de vragen die een grote rol spelen bij deze coaching-vakantie.

Agriturismo Carincone is heel rustig gelegen midden in de mooie natuur van Le Marche. Hier kun u nog echt ervaren wat rust is.Coaching

Tijdens deze spirituele reis wordt u één op één begeleid door een life coach. Op die manier kunt u echt een reis naar uzelf maken, en ervaren hoe u nu in het leven staat. De sessies met uw coach zijn ’s ochtends en ’s middags, daarnaast is er nog genoeg tijd om de omgeving te verkennen.
U verblijft in een van de appartementen van Agriturismo Carincone. Uw partner kan kosteloos meekomen. Het is echter niet de bedoeling dat deze aan de sessies deelneemt.

U dient zelf voor uw maaltijden te zorgen. Het appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, zithoek, slaapkamer en badkamer. U kunt er ook voor kiezen om uit eten te gaan in een van de leuke restaurantjes in de omgeving.

U kunt uit drie, meer of minder intensieve programma’s kiezen:

Intensief zeven dagen programma van zaterdag tot zaterdag

De focus ligt hierbij op individuele zeer intensieve begeleiding, op basis van een persoonlijk voor u opgesteld behandelplan. Doel is dat u zich bewust wordt van uw kwaliteiten. Het plan omvat coachingsgesprekken, ontspannings- en ademhalings-oefeningen (die u thuis zelf voort kunt zetten), behandelingen met kristallen, stiltewandelingen, Reiki behandelingen, yoga en meditatie.

De prijs van dit programma is € 795,00 inclusief verblijf in een tweepersoonsappartement.

Vijf dagen coaching, van maandag tot vrijdag

Coaching

Tijdens dit programma wordt u individueel begeleid op basis van een specifiek voor u gemaakt behandelplan. Samen met u bespreekt de life coach hoe u in het leven staat en wat uw verwachtingen voor de toekomst zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.m. coachingsgesprekken, behandelingen met kristallen, stiltewandelingen, Reiki behandelingen, yoga en meditatie.

Prijs van dit programma is € 515,00 inclusief verblijf in een tweepersoonsappartement.


Vierdaags programma van vrijdag tot maandag

Dit programma bestaat uit individuele begeleiding tijdens vier dagen die volledig worden gebruikt om te kijken wat uw doelstellingen voor de toekomst zijn en hoe u die zou kunnen bereiken. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt waarin gebruik wordt gemaakt van o.m. coachingsgesprekken, behandelingen met kristallen, stiltewandelingen, Reiki behandelingen, yoga en meditatie.

De prijs is € 295,00 inclusief verblijf in een tweepersoonsappartement.