Appartement Acqua. Boven en beneden.

Het appartement Acqua is geheel ingericht op basis van het element Water, ofwel Acqua op z’n Italiaans. Het appartement is te bereiken via een buitentrap aan de oostzijde van het huis. U betreedt eerst het privéterras, gelegen op het oosten met uitzicht op het prachtige heuvellandschap. Via een korte trap bereikt u de ingang van het appartement. Het is geschikt voor een of twee personen.

Acqua mozaïek

In de ruime woonkamer vindt u een eethoek en keuken met moderne inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, koelkast, aparte vriezer en een wasemkap. De keuken is volledig en compleet ingericht en van alle gemakken voorzien om uw maaltijden te bereiden.
Via een gang en een wenteltrap bereikt u de slaapkamer met een ruim tweepersoonsbed, een hangkast en een ladenkast. Naast de slaapkamer bevindt zich een ruime badkamer met een wastafel, toilet, bidet en inloopdouche met stortdouche. Ook een haarföhn is aanwezig.
In de wanden is speciaal mozaïekwerk toegepast om het element water een extra dimensie te geven. Verder is er in het gehele appartement gebruik gemaakt van de kleuren wit en turquoise, om zo het element water tot z’n recht te laten komen. Ook dit appartement zal door de dikke muren in de zomer heerlijk koel blijven. Voor het wat frissere voor- en naseizoen is een houtkachel beschikbaar, waar u samen kunt genieten van het knetterende houtvuur en een goed glas wijn uit de streek.