Appartement Aria. Licht en lucht.

In het appartement Aria is gebruik gemaakt van de kleuren lichtblauw en wit, overeenkomstig het thema lucht. Het is een zeer ruim en ‘luchtig’ appartement, ook geschikt voor mindervaliden. U kunt met de auto tot vlakbij de toegangsdeur van de slaapkamer komen om op die manier het appartement te betreden. Tevens kunt u via het privéterras de entree bereiken. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en er zijn twee extra slaapplaatsen in de woonkamer/keuken: daar staat een ruime tweepersoons slaapbank. U kunt dus ook met drie of vier personen dit appartement gebruiken.

WolkAppartement Aria

De keuken is qua kleurgebruik aan het thema van het appartement aangepast en voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, koelkast, aparte vriezer, oven en een afzuigkap. De keuken is compleet ingericht en ook het serviesgoed is hiervoor aan het thema aangepast.
De badkamer is heel ruim van opzet en heeft een inloopdouche met stortdouche, mindervalidentoilet, bidet en wastafel. Ook een haarföhn is aanwezig. Dit alles in de kleuren lichtblauw en wit. In de muur van de slaapkamer is een ‘wolkenlucht’ aangebracht. Er staat een ruim tweepersoonsbed, een ladekast en een hangkast. Door de dikke muren blijft het appartement in de zomer heerlijk koel!