Vakantie-appartementen in Le Marche

Midden in Italië, in de heuvels van Le Marche, ligt Agriturismo Carincone. In onze gerestaureerde boerderij uit 1670 vindt u vijf vakantie-appartementen. Elk appartement is ingericht volgens een eigen thema: Lucht, Water, Vuur, Aarde en Zon & Maan.Carincone buitenzijde

U bevindt zich in de provincie Pesaro-Urbino en vlak bij het pittoreske stadje Pergola. Vanuit uw appartement met privéterras heeft u een wijds uitzicht over de landelijke natuur. Hier geniet u van rust en ruimte, van het echte “La Dolce Vita“. Bekijk nu alvast Carincone in foto’s!

Vakantie-appartementenNaast de appartementen ligt een grote zonneweide met verschillende zitjes, ligstoelen, een BBQ plek en een zwembad. U kunt typisch Italiaanse dorpjes bezoeken maar ook wandelen over uitgezette routes in de natuur. Of imposante burchten en kloosters bekijken, en Italiaans ijs eten –  alles in de nabije omgeving.
In Pergola vindt u drie supermarkten, vele restaurants en een fantastische “Pane e Dolci” waar u gebak, lekkere broodjes en ijs kunt kopen.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in een van onze appartementen in ons mooie Agriturismo Carincone en u kennis te laten maken met onze Hollandse gastvrijheid met een Italiaans tintje! In elk appartement vindt u een map met informatie over de dorpjes en de natuurgebieden in de omgeving, wanneer er markten zijn, waar u kunt eten en drinken en waar u uitgezette wandelingen kunt maken. Zie de pagina over Carincone en de pagina’s met foto’s van ieder appartement.

Uw gastheer en gastvrouw

Eric en Nanja

Wij zijn Eric en Nanja Helmers, allebei geboren te Amsterdam. Wij hebben daar vele jaren gewoond in een eigenhandig verbouwd luxe motorvrachtschip (1913) in de Amstel tegenover de Stopera. In 2006 besloten we een geheel nieuw avontuur aan te gaan en te emigreren naar Italië.

We hebben echt ‘het roer omgegooid’ en een nieuw avontuur gestart in het prachtige landschap van Le Marche. Na een bezoek aan deze regio vonden we onze droom, en op een perfecte locatie. Een gerestaureerde boerderij, die we naar onze eigen smaak hebben  verbouwd tot een aantal vakantie-appartementen, elk met een eigen karakter. Het was een immens karwei om onze Agriturismo Carincone op de kaart te zetten! Maar het is gelukt en we zijn nu alweer jaren volop in bedrijf.