Appartement Fuoco. Warm en knus.

Appartement Fuoco heeft een huiskamer/keuken, een slaapkamer en een badkamer, en biedt plaats aan een of twee personen. Het is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via een tweetal trappen. De eerste trap brengt u op het privéterras vanwaar u een panoramisch uitzicht heeft over het heuvellandschap. Hier kunt u genieten van de rust, ruimte en natuur om u heen. Ideaal om een weekje te ‘ontstressen’.
Via een korte trap bereikt u het appartement. In Fuoco zijn verschillende kleuren – oranje, rood, geel en bruin – toegepast behorende bij het element Vuur. Dit alles geeft een warme en knusse uitstraling.

VlammenFuoco

In de zithoek staan twee makkelijke stoelen rond een ouderwetse houtkachel, waar u in het voor- en naseizoen kunt genieten van het knappend houtvuur. De gezellige keuken, in de kleuren oranje en bruin, beschikt over moderne inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, koelkast, aparte vriezer en een wasemkap. De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien om uw maaltijden te bereiden.

De slaapkamer heeft een ruim tweepersoonsbed, een hangkast en een ladekast. In de badkamer is, evenals in de rest van het appartement, gebruik gemaakt van de basiskleuren van het vuur. Er is een wastafel, toilet, bidet en een ruime inloopdouche met stortdouche. Ook een haarföhn is aanwezig. Rond de spiegel is een speciale vlammen-decoratie aangebracht om het detail van het element Vuur tot uiting te laten komen. U zult zich in dit warme en knusse appartement beslist op uw gemak voelen.