Appartement Sole & Luna. Met twee terrassen.

Sole & Luna is een appartement  voor een of twee personen, gelegen aan de noordoostzijde van het huis en bereikbaar via een aantal trappen. De toegang bereikt u via twee ruime privéterrassen. Hier kunt u heerlijk in de zon of schaduw genieten van een goed glas wijn uit de streek. Vanaf beide terrassen heeft u een adembenemend uitzicht over het heuvellandschap van de regio.

De inrichting van het appartement is afgestemd op het thema Zon & Maan. Door de verschillende kleurencombinaties heeft de woonkamer/keuken een zonnige en frisse uitstraling gekregen. Er is een zit-/slaapbank, een eethoek en een vrolijke gele keuken met moderne inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, koelkast, aparte vriezer en een wasemkap. Evenals in de andere appartementen is in Sole & Luna de keuken compleet ingericht om uw maaltijden te bereiden. U kunt natuurlijk ook buiten eten, op een van de terrassen.

Dierenriem

Na de ‘Zon’ (Sole) daalt u via een korte trap af naar de ‘Maan’ (Luna), waar een aparte slaapkamer met een comfortabel tweepersoons bed en een hang-/legkast is gesitueerd.
Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer met wastafel, toilet, bidet en een ruime inloopdouche met stortdouche. Ook een haarföhn is aanwezig.

In de badkamer is mozaïekwerk toegepast om het thema Maan speciaal te accentueren. En rondom de spiegel vindt u de tekens van de dierenriem terug.